Cel mai avansat dealear Spa

Importator direct, Livrare gratuita in Romania!


Tel: +40-755.403.433 / +40-729.757.965

Deschis zilnic intre orele 7 si 23

Aromaterapia

 

 

         

           Aromaterapia functioneaza pe principiul ca fiinta umana este foarte receptiva la arome, reactionand pozitiv in contact cu ele, fiind astfel terapia care utilizeazã uleiuri esentiale si coloizi pe bazã de apã extrasi din plante, pentru sustinerea sãnãtãtii, a echilibrului fizic, emotional si spiritual . Extractele simple sau combinate pot fi vaporizate în aerul inspirat sau folosite în uleiurile pentru masaj, ori adãugate în apa de baie. Mirosul stimuleaza puternic transformarea emotiilor in senzatii benefice, vindecarea corpului si detasarea de stresul din cotidian. Nervul olfactiv preia informatiile privind mirosul esentelor aromate si il tranfera unor parti ale creierului care controleaza emotiile si hormonii.

          Cand simtiti ca nu mai puteti combate stresul, oboseala sau starile depresive, apelati la o baie cu aromaterapie, folosind cele mai populare uleiuri esentiale care va pot ajuta in a va modifica starea de spirit, cum ar fi : bergamota, rozmarin, santal, musetel, iasomie, menta, lavanda, trandafir, salvie, portocala, mandarina, patchouli sau ylang-ylang.

          Uleiurile esenţiale sunt substanţe foarte eficiente, dar dacă sunt aplicate în mod greşit, pot cauza efecte secundare neplăcute. În special, dacă sunteti sub tratament, vă sfătuim să consultaţi un specialist. Formulele enumerate aici sunt pentru adulți și nu sunt destinate utilizării împreună cu copiii, femeile însărcinate sau cele cu condiții legate de sănătate.

          O baie de aromoterapie poate fi un refugiu relaxant si revigorant. Adaosul de uleiuri esențiale pentru o baie regulata poate spori capacitatea de a acționa ca o experiență terapeutică. Alte beneficii pe care vi le ofera o baie de aromoterapie ar fi: o piele mai moale, prin hidratarea și deschiderea porilor, detoxifiere și dezodorizare a corpului d-voastra.

          O baie de aromoterapie ajută la păstrarea pielii sănătoase și tinere, relaxeaza mintea si corpul. Deoarece uleiurile esentiale au unele proprietăți medicinale mari, acesti vapori de ulei pe care ii inhalati va pot vindeca de multe alte boli, cum ar fi cele legate de sistemul respirator. De asemenea, ele ajuta la a face sistemul imunitar mai puternic si în tratamentul infecțiilor fungice și bacteriene ale pielii.

          Puteți folosi, de asemenea, bombe de baie, săruri de baie, spumă de baie, săpun sau fulgi de săpun, petale de flori și alte surse de parfum. Cu toate acestea, este recomandat să apelați la forme cat mai pure și mai adevărate de parfum decat versiunile sintetice. Indiferent de metoda pe care o alegeți, asigurați-vă că ați umplut cada cu apa calda, apoi adaugați uleiurile esentiale.

          De asemenea, țineți cont de faptul că, pentru a vă mentine sănătoși și în formă, exercițiile regulate și o dietă echilibrată sunt, de asemenea, foarte necesare.