"Competență, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am căutat atunci când am ales să lucrăm cu Superspa. Am gasit aceste calități la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborări care durează de mai bine de cinci ani. Încrederea ne-a fost răsplătită."
- Hotel Restaurant Grand Eforie Nord
"Câteva cuvinte despre echipa de aur de la Superspa. Asta va fi cam greu, pentru că aș putea umple pagini. Dar e de ajuns să vă spun că Superspa are poate cel mai important atu al unei firme care vrea să facă business de calitate și care dorește să îi educe și pe ceilalți în acest sens: SERIOZITATEA!"
- Pensiunea Conacul Boieresc , Bran
"Toți angajații Superspa sunt mereu calmi și zâmbitori, reușind de fiecare dată să iți creeze exact starea de confort și relaxare de care ai nevoie pentru a trece peste o zi imposibilă de munca."
- Pensiunea Cris Garden, Moeciu
"Superspa Constanța oferă servicii de calitate și sunt un bun partener pe termen lung. Nu ne-au dezamăgit niciodată și fac tot posibilul să-și îmbunătățească mereu serviciile, sunt atenți la feed-back și deschiși la nevoile clientului."
- Hotel Rizzo, Poiana Brașov