Conceptul de Swim Spa

31.05.2016 Articole,

Conceptul de Swim Spa aduce o tehnica evoluata si aprofundata, precum si o logistica profesionala. Fara indoiala, APA este cea mai mare sursa de  binefacere, atat pentru corp, cat si pentru psihic. Noile modele de tip swim spa aduc un cumul de avantaje si va repun in forma (ca urmare a expunerii la stres, la micile rautati cotidiene sau chiar a unor afectiuni fizice). In plus, daca detineti un swim spa, puteti inota in fiecare zi a anului, stiut fiind faptul ca inotul este sportul cel mai complet, dar si cel de pe urma caruia puteti suferi cele mai putine rani (cum se intampla in cazul altor sporturi).

 

Motivele pentru care oamenii nu inoata suficient sunt fie pentru ca nu exista centre de inot in imediata lor apropiere, fie nu au suficient spatiu in propria curte pentru amplasarea unei piscine. Din aceste considerente, un swim spa este solutia ideala pentru un plus de sanatate. Se poate face chiar si un viguros antrenament de fitness inauntrul unei piscine swim spa; totodata, nu mai e nevoie sa stati la coada la sala de antrenament, nici sa parcurgeti distante mari pana acolo, ori sa carati rucsacul cu echipamentul. Dupa un astfel de antrenament, puteti sa va oferiti cateva clipe de relaxare bucurandu-va de efectul masajului oferit de turbo jeturi.

 

Daca nu sunteti o persoana careia sa-i placa sa inoate, atunci nu inseamna ca nu va puteti bucura de o astfel de piscina; puteti face miscare printr-un simplu mers prin apa contra curentului sau puteti trage de vasle special concepute pentru antrenarea bratelor si a antebratelor. Versatilitatea unui swim spa pentru o familie este faptul ca fiecare poate obtine si se poate bucura de ce vrea: de inot, de hidromasaj, cromoterapie sau pur si simplu de relaxare. Motivatia principala pentru achizitionarea unui swim spa este modul in care curentul este generat. Astfel, cea mai buna optiune ofera un curent non-turbulent,constant si viguros, astfel incat sa beneficiati de un antrenament perfect.

 

Exista doua tipuri de swim spa: unul care e destinat antrenamentelor, iar celalalt care e special conceput atat pentru exercitii fizice, cat si pentru relaxare. Regasim online firme specializate care ofera accesorii pentru swim spa-uri, destinate in principal pentru antrenamentele acvatice, dar si pentru recuperare fizica. Pe site-ul acestora, regasim: portante sau manere de sustinere pentru persoanele cu o mobilitate scazuta; au aparut benzi de alergare subacvatice, stepper-twistere, biciclete acvatice, incaltaminte pentru antrenamentul acvatic etc. Astfel, puteti alege echipamentul de care aveti nevoie, astfel incat sa va dezvoltati programul exercitiilor cu o mai mare usurinta (fie ca sunteti un sportiv, fie ca sunteti o persoana cu dizabilitati motorii, trebuie sa profitati din plin de piscina swim spa!).