Cum alegem o cada cu hidromasaj?

31.05.2016 Articole,

Aparent doar un mic capriciu, modelul de cada cu hidromasaj castiga tot mai mult in fata cazilor simple, traditionale cu care suntem toti familiarizati.Daca sunteti decisi in achizitionarea unei cazi cu hidromasaj sunt cateva aspecte care ar trebui luate in considerare, precum:

 

- forma (ovala, dreptunghiulara sau chiar asimetrica);

 

- numarul de persoane: exista cazi pentru doua, patru sau mai multe persoane, depinde doar de dimensiunile baii dvs. si de cate persoane il vor folosi odata;

 

- duzele: acestea trebuie plasate in mod strategic, astfel incat sa va maseze spatele, picioarele sau zona lombar;.

 

Cele mai dorite cazi cu hidromasaj sunt cele ingropate sau deasupra solului, dar fiecare instalatie este diferita. Cele montate deasupra solului sunt mai ieftine si mai usor de instalat si mutat, insa consumul de energie este mai mare decat la cele ingropate. Cele ingropate nu pot fi mutate dintr-o locatie in alta, insa pierderea de caldura este mai mica.

Daca locatia este permanenta, este recomandata varianta ingropata. Cele mai cautate sunt cele cu 5-8 locuri, insa si cele de la 2-7 sunt foarte populare. Un alt aspect important, de tinut cont, este purificarea apei; aceasta trebuie sa fie cu ozon sau UV pentru a reduce substantial cantitatea de chimicale puse in cada cu hidromasaj.