Mobilierul de baie clasic sau modern

31.05.2016 Articole,

In utilarea unei bai, un pas important este si alegerea mobilierului de baie, precum si amplasarea acestuia. In zilele de astazi, baia nu mai reprezinta doar o camera in care este chiuveta si cada, aceasta a capatat un rol mai important si trebuie sa acordam o atentie mai mare in amenajarea ei. Fie ca vorbim de un stil clasic sau unul modern, mobilierul de baie trebuie ales in primul rand in functie de spatiul alocat pentru acesta. Apoi trebuie sa alegeti cu atentie materialul si culoarea mobilierului, astfel incat sa fie in ton cu gresia si faianta sau cu alte obiecte prezente in baie.

 

Trebuie sa tineti cont si de obiectele absolut necesare intr-o baie. In majoritatea bailor nu exista spatii de depozitare, acest fapt face necesara prezenta unui dulap care sa dispuna de mai multe sertare si rafturi unde sa puteti pastra lucruri cum ar fi : sapunuri, sampoane, prosoape si alte lucruri de toaleta. Un blat de chiuveta va ajuta sa pastrati pe el obiectele care trebuie sa fie la indemana, iar etajerele va ajuta sa economisiti spatiu. SuperSpa va pune la dispozitie o gama variata de mobiliere de baie, in diferite modele si culori, lucrate manual, cu finisaje frumoase, rezistente la umezeala si cu un design elegant, astfel puteti alege mobilierul ideal pentru baia d-voastra.

 

Petrecem mult timp si in baie, ne relaxam cu o baie lunga si fierbinte care este binevenita dupa o zi de munca, iar relaxarea va fi intotdeauna mai placuta intr-o baie luminata,practica, curata si frumos aranjata.