Acrilul sanitar antibacterian

30.05.2016 Articole,

Cazile realizate din acril inlocuiesc pe zi ce trece materialele vechi din care erau realizate cazile de odinioara din casele noastre, precum fonta sau otelul.

Motivul este simplu: foarte usor insa extrem de dur, acrilul trece usor proba timpului deteriorandu-se mai greu. In aceelasi timp, nu se decoloreaza.

Din punct de vedere al formei, cazile din acril se regasesc sub toate formele  acestea fiind dreptunghiulare, ovale, pe colt sau asimetrice.

Camera de baie fiind un centru de atentie pentru designerii de interioare, coloristica acrilului permite o gama larga de nuante precum verde, portocaliu, roz si desigur clasicul alb.

Suprafata, dar si textura acrilului, sunt netede si fara porozitate.

Cazi de baie, chiuvete, cazi de dus, minipiscine cu hidromasaj, produsele din acril beneficiaza de caracteristicile lui, rezistenta, durabilitate si rigiditate.

Acrilul sanitar preia din temperatura apei foarte repede si o mentine timp indelungat, inlaturand acea senzatie de frig si de rece.

Acrilul, avand o textura net superioara,impiedica aparitia bacteriilor cat si a mucegaiului.

Usor adaptabila si cu un aspect deosebit de placut,cada din acril se potriveste atat intr-o locatie moderna,avantgardista cat si in interiorul unui camin rustic si traditional.

Necesita o minima ingrijire, cea mai recomandata dintre tehnicile de curatare fiind dezinfectarea prin ozon.


Etichete: Cada acril