Alegerea unei cabine de dus

30.05.2016 Articole,

Ceea ce ar trebui sa avem in primul rand in vedere atunci cand ne alegem o cabina de dus este tot ce tine de dimensiuni.

Adesea ne confruntam cu dilema alegerii unei cabine care nu coincide cu masurile necesare, fie nu se potriveste cu designul spatiului sanitar.

Asadar, cel mai bine este sa gasim o cabina de dus care sa se potriveasca spatiului de care dispune baia; in al doilea rand, aceasta trebuie sa includa toate functiile necesare pentru confortul nostru, precum ventilatorul de evacuare a aburului este necesar pentru a evita in timp formarea umezelii care isi va spune cuvantul din multe puncte de vedere.

Printre alte dotari, cabina mai trebuie sa aiba functia de hidromasaj, care are ca scop masajul membrelor inferioare dar si al spatelui, comanda ce poate fi selectata din panoul de control digital.

De asemenea, confortul este redat si de catre luminile decorative, dar si de scaunul din spuma poliuretanica din interiorul cabinei.

Un alt aspect care trebuie luat in vedere este daca geamurile se pot sterge si intretine usor, fara sa ramana acele neplacute urme de calcar.

Asadar, ganditi-va foarte bine la necesitatile de care aveti nevoie si cumparati o cabina de dus in conformitate cu acestea.