Cabina de dus cu baie de aburi

31.05.2016 Articole,

O cabina de dus cu baie de aburi este un tip de cabina in care un generator de aburi produce vapori de apa, care sunt dispersati in jurul corpului unei persoane. Dusuri cu aburi combina functionalitatea de o camera de aburi standard, cu multe caracteristici suplimentare, inclusiv un duș.

 

Cand este vorba despre purificarea corpului, relaxare si eliminarea fortata a toxinelor, baia de aburi , este cea mai buna terapie, folosita inca din antichitate. Baia de aburi este cunoscuta de foarte multa vreme, fiind o metoda simpla si accesibila recomandata atat pentru ingrijirea pielii, cat si pentru tratarea afectiunilor respiratorii. Orice femeie isi doreste un ten curat, o piele elastica si luminoasa. Insa o simpla plimbare in aer liber, drumul spre serviciu sau o petrecere ne afecteaza puternic tenul, care este bombardat de praf, fum, gaze de esapament si alte toxine prezente in aer.

 

Exista numeroase produse cosmetice si tratamente naturiste care curata porii, insa niciun tratament nu curata cu adevarat porii in profunzime precum baia de aburi. Baia de aburi foloseste aer ceva mai putin fierbinte, dar foarte umed, si are un efect benefic asupra catifelarii si elasticitatii pielii Atat in sauna cat si in baia de aburi, caldura deschide porii pielii, iar transpiratia creata indeparteaza impuritatile. O baie de aburi va va pastra tenul curat si sanatos, va detoxifica in profunzime pielea, hidratand-o si hranind-o.

 

Baia de aburi este recomandata tuturor tipurilor de ten si se foloseste si pentru tratarea mai multor afectiuni, printre care se numara : obezitatea, afectiuni circulatorii, nevralgii etc. Sunteti obosit, aveti anumite dureri sau doar doriti sa alungati frigul iernii? Nu trebuie sa faceti altceva decat sa apasati un buton in cabina de dus, sa va asezati pe bancuta , si sa va relaxati intr-un nor de abur linistitor . Dupa ce ati termiat baia de aburi, dati drumul la dus pentru o racorire. Douazeci de minute mai tarziu, veti iesi relaxat, reinnoit. Rasfatati-va in valuri de aburi in aceste cabine de dus moderne, cu un design rafinat!


Etichete: cabina dus baie aburi apa