Un excelent remediu natural: Hidromasajul

31.05.2016 Articole,

Hidromasajul a fost dovedit ca un remediu natural si este utilizat de multi ani. Informatiile despre hidromasaj provin inca din antichitate si a fost facut popular de catre romani. Acestia au purtat beneficiile imbaierii si ale masajului in toate tarile pe care le-au cucerit. Baile publice romane au fost mereu recunoscute ca o sursa excelenta de relaxare unde membrii societatii inalte, precum si toti oamenii liberi s-au putut bucura de beneficiile apei calde sau reci precum si a masajului.

 

S-a observat ca hidromasajul imbunatateste metabolismul, promoveaza pierderea greutatii si ajuta la lupta impotriva celulitei. O baie cu hidromasaj reprezinta un excelent agent de limitare a stresului, a oboselii cronice si a insomniilor. Printre avantajele concludente ale unui sistem de hidromasaj, expertii noteaza faptul ca un astfel de masaj are o influenta mai mare in comparatie cu masajul manual, traditional, deoarece aici survin fluxurile de apa calda, intense si profunde.

 

Hidromasajul si aburii calzi care se ridica in aer au efecte benefice si asupra tenului. Astfel, ridurile sau acneea se estompeaza. Muschii corpului si cei faciali se relazeaxa gratie actiunii tonifiante si antistres pe care o au apa si aerul impins de pompele cazii de hidromasaj. Hidromasajul si aeromasajul sunt elemente importante in solutiile de management al stresului. Hidro/aeromasajele calde si blande nu numai ca inlatura oboseala si readuc echilibrul interior, dar sunt si un mod perfect de ingrijire a pielii.

 

 

Combinatia aeromasaj-hidromasaj stimuleaza celulele sa produca endorfine (substante chimice cu efecte impotriva durerii). Beneficiile hidromasajului si ale aeromasajului:

 

- Revigorarea organismului

 

- Revitalizarea aparatului muscular - Imbunatatirea circulatiei sangvine

 

- Reglarea pulsului - Atenuarea durerilor din articulatii - Eliminarea eficace a acumularilor adipoase si de celulita

 

- Combaterea insomniei si a stresului cotidian Jeturile de apa si aer va pot oferi un masaj al tesuturilor in profunzime sau unul usor, relaxat. Sistemele de hidromasaj si aeromasaj prezinta accesibilitate in orice fel de spatii: mici sau mari, inchise sau deschise si sunt adaptabile oricaror exigente.

 

Se recomanda celor tineri sau mai putin tineri, persoanelor active, sportivilor, dar si in scopuri medicale, terapeutice sau pur si simplu in intretinerea personala zilnica. Sistemele de hidromasaj si aeromasaj reprezinta o excelenta modalitate de relaxare dupa o zi obositoare, deoarece elibereaza corpul de stres, revitalizeaza musculatura, iar imbaierea regulata duce la imbunatatirea circulatiei sangvine si la calmarea durerilor.


Etichete: hidromasaj spa cada