Plata și Livrarea Produselor

 • Puteți plasa o comandă online sau telefonic la unul dintre numerele afișate pe website-ul superspa.ro. Daca ați plasat o comandă online, veți fi contactat telefonic, în cel mai scurt timp de către unul dintre consultanții nostri.
 • De asemenea, puteți programa o vizită la showroom-ul nostru aflat în localitatea 23 August, județul Constanta. Vizita trebuie programată cu cel puțin 24 de ore înainte, pentru a ne asigura că produsul este adus din depozitul central.

 

 • Livrarea produselor se realizează GRATUIT către orice localitate din Romania, cu mașini directe către beneficiar.
 • TERMENUL DE LIVRARE este de 48 de ore, pentru toate produsele aflate în stoc. În cazul situațiilor extreme (vreme nefavorabila, forță majoră, etc), pot exista întârzieri. SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL se obligă să caute o soluție pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp.
 • Nu facem livrări prin Poșta Română.

  PLATA PRODUSELOR

* Incepand cu data de 15.11.2018, au fost reziliate toate contractele cu firmele de curierat, din cauza greutatii si dimensiunii coletelor si din cauza intarzierierilor foarte mari ale livrarilor. In acest sens, va solicitam ca, in urmatoarea perioada sa solicitati informatii consilierilor nostri de vanzari, referitor la modalitatea de plata si livrare a produselor.

 • Achitarea produselor prin Ordin de plata sau online cu cardul este valabila pentru toate produsele din portofoliul www.superspa.ro
   
 • Imaginile produselor de pe superspa.ro, sunt cu titlu de prezentare, culoarea și accesoriile pot diferi în funcție de model. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferențe de culoare între cele de pe monitorul dumneavoastră și cele ale produsului în sine.
 • Produsele superspa.ro se încadrează în dimensiunile menționate. Totuși, deoacere fiecare produs are anumite particularități, inserarea in spatiul destinat poate necesita modificări, de aceea vă stăm la dispoziție pentru eventualele întrebări legate de produsele noastre.

 

 • Există posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse să nu fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, stocul se poate modifica. În cazul în care un produs comandat de dumneavoastră nu mai este pe stoc, veți fi anunțat imediat și veți avea posibilitatea de a-l rezerva din următorul transport. În cazul în care doriți să renunțați la aceasta comandă, vă vom returna suma plătită.
 • Ne rezervăm drepul de a schimba prețurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar. Prețurile de pe site-ul superspa.ro includ TVA.