Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de pe acest website, înainte de a vă înregistra sau de aplasa o comandă.


Utilizarea website-ului superspa.ro șiplasarea de comenzi online reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ceprivește condițiile mai jos menționate. Înainte de a vă înregistra sau de aface o comandă, dacă aveți vreo nelămurire, vă rugăm să ne contactați telefonicla unul dintre numerele afișate pe site sau via e-mail la adresa  sales@superspa.ro.


Compania care deține și administrează website-ul superspa.ro este SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 16127109,  înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. Reg. Com :J13/5279/2004, cu sediul în localitatea 23 August C1 si C2, județul Constanța, Cont: RO14INGB0000999908088034, deschis la ING BANK.


Fără nici o notificare prealabilă, SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-ului.


SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEMSRL distribuie numai produse noi, fără defecte, de o calitate adecvată cu normele Uniunii Europene. Prețurile produselor comercializate pe site-ul superspa.ro sunt exprimate în RON și  conțin TVA.


Compania SC. INTERNATIONALBUSINESS SYSTEM SRL nu este răspunzătoare de folosirea și interpretarea eronată a informațiilor conținute de site.GENERALITĂȚI

 • SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL nu este responsabilă în fața nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.
 • Întregul continut al site-ului  superspa.ro (galerie foto, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 • Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul superspa.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.
 • Orice dispută intervenită va fi soluționată de instanța judecătorească competentă.


ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU

 • In utilizarea website-ului superspa.ro sunteți de acord să furnizați informații corecte, adevărate, actuale și complete despre dumneavoastră, conform cu secțiunea de înregistrare ca utilizator.
 • Prin înregistrarea ca membru va trebui să vă alegeți o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
 • În cazul pierderii parolei sau dacă sesizați orice semn de de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați imediat de acest lucru.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 • Datele dumneavoastră personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site. 
  Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. Detaliile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate strict în scopul pentru care ne-ați dat acordul: contactul telefonic pentru confirmarea comenzii, livrarea produselor și trimiterea newsletter-ului periodic sau a ofertelor speciale via e-mail.


PLATA PRODUSELOR

 • Toate produsele se livreaza cu masini directe din depozitul nostru, catre client, in maxim 24-48 de ore de la incasarea contravalorii produselor.
 • Achitarea produselor prin Ordin de plata sau online cu cardul este valabila pentru toate produsele din portofoliul www.superspa.ro

* Incepand cu data de 15.11.2018, au fost reziliate toate contractele cu firmele de curierat, din cauza greutatii si dimensiunii coletelor si din cauza intarzierierilor foarte mari ale livrarilor. In acest sens, va solicitam ca, in urmatoarea perioada sa solicitati informatii consilierilor nostri de vanzari, referitor la modalitatea de plata si livrare a produselor.


PROMOȚII ȘI CODURI PROMOȚIONALE

 • SC. INTERNATIONAL BUSINESS SYSTEM SRL stabilește regulamentele promoțiilor pe care le organizează pe acest site. De promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afisate pe site. De asemenea promoțiile sunt valabile doar în perioada de timp specificată pe site, si numai in limita stocului disponibil.
 • Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.
 • Codurile promoționale individuale de fidelizare sunt valabile o perioadă determinată de timp și pot fi utilizate o singură data per utilizator și comandă.


POLITICĂ DE RETURNARE

 • Aveți 14 zile calendaristice la dispoziție să vă răzgândiți, fără a invoca un motiv anume. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră.
 • În această perioadă puteți returna produsul neutilizat, care nu prezintă zgârieturi sau alte urme de uzură, în ambalajul original.
 • Pentru a efectua RETURUL unui produs, vă rugăm să completați în întregime formularul din sectiunea RETUR aici. Dupa trimitere, veți fi contactat în termen de 3 zile lucrătoare via e-mail sau telefonic cu instrucțiunile de returnare.
 • Vă vom restitui suma aferentă articolelor returnate, conform stării acestora, nu mai târziu de 14 zile din momentul în care returul dumneavoastră ajunge în depozitul SuperSpa și este evaluat.
 • Restituirea sumei se va face în contul bancar specificat la plasarea comenzii, sau într-un cont pe care vă rugăm să ni-l specificați via e-mail în cazul în care ați optat pentru plata tip ramburs, fără costuri suplimentare.
 • Veţi returna produsele sau ni le veţi preda fără întârzieri nejustificate nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data în care aţi primit articolele.
 • Sunteţi răspunzător pentru orice valoare diminuată a bunurilor rezultând din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor şi funcţionării bunurilor.
 • În momentul primirii articolelor la sediul Super Spa, acestea vor fi evaluate și eventualele diminuari ale valorii produselor vă vor fi comunicate de către un reprezentant Super Spa în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data ajungerii sau predării articolelor la sediul Super Spa.


Pentru orice problemă sau nemulțumiri legate de produsele primite, vă rugăm să contactați departamentul de Relații cu Clienții sau cel de Vânzări la numerele de telefon afișate aici.


·